5. Utviklingsverksted: Lunsj-til-lunsj 17.-18. oktober 2019 på Hankø i Fredrikstad

Den femte samlingen hadde Jobbvinnerteam fra Marker, Eidsberg, Moss, Sarpsborg og Fredrikstad, og stedet var denne gang på Hankø Hotell & Spa. Hovedtema denne gang var implementering, og at utviklingsverksted er en god metode for å jobbe systematisk med planer for hvordan kommunene skal rekruttere og beholde gode helsearbeidere. Vi fikk gleden av å høre
Les resten »

Den femte samlingen hadde Jobbvinnerteam fra Marker, Eidsberg, Moss, Sarpsborg og Fredrikstad, og stedet var denne gang på Hankø Hotell & Spa.

Hovedtema denne gang var implementering, og at utviklingsverksted er en god metode for å jobbe systematisk med planer for hvordan kommunene skal rekruttere og beholde gode helsearbeidere.

Vi fikk gleden av å høre Sissel Kvam fra KS fortelle om gode erfaringer fra Orkdalsregionen, og Rudi Kirkhaug fra UiN holdt et inspirerende innlegg om implementering. Hver av deltakerkommunene presenterte status for sitt arbeid, og deltakerne fikk også gruppeoppgaver.

På kvelden den 17. ble det tid til sosialt samvær, og ikke minst skapte kveldens quiz stor stemning. Her gratulerer vi Sarpsborg med en sterk seier!

Vi takker alle deltakere og foredragsholdere for en flott samling, og vi takker også hotellet for god service, god mat og tilrettelegging for et hyggelig opphold.