• Hva gjorde du før du ble sykepleier?:

Jeg jobbet i psykiatrien ved ulike avdelinger som ekstravakt mens jeg var student.

  • Hvorfor valgte du sykepleieyrket?

Jeg valgte yrket på grunn av en økende interesse for faget mens jeg arbeidet i psykiatrien. Jeg innså i tillegg at mine ulike interesser innen eksempelvis førstehjelp, kropp og helse, og psykologi passet veldig fint også. Men å kunne gjøre en reell forskjell hos andre som trenger hjelp, var den avgjørende faktoren for meg for å velge sykepleieryrket.

  • Du har jobbet i hjemmesykepleien i 2013, dvs. i 6 år. Hva er det med jobben som gjør at du velger å bli her?

Jeg har stor tro på kommunale tjenester for befolkningen, og ønsker å bidra til utviklingen videre.

  • Du er også tillitsvalgt for NSF for 3 soner i hjemmesykepleien i Sandnes kommune. Kan du si litt om hva dette vervet innebærer og evt. hvorfor det er et arbeid du vil anbefale til andre?

Å være tillitsvalgt gir en større innsikt og forståelse for systemet og organisatorisk struktur, dette er veldig nyttig. NSF er i tillegg veldig flink til å sende tillitsvalgte på kurs, så vi får god opplæring i rollen. I tillegg har vi jevnlige møter med hovedtillitsvalgt, som vi alltids kan ringe hvis det skulle være noe utenom. Med alt dette blir du en «trekkhund» som kan påvirke arbeidsstedet i positiv retning. Det er veldig lærerikt og kan trygt anbefales videre.

  • Noe annet du vil fortelle våre lesere?

Jeg har personlig tro på at kommunal sektor med sine tjenester og områder, vil være en arbeidsplass for veldig mange i tiden fremover. Velger vi å satse videre her, vil vi sammen skape et robust fundament som vil bli svært viktig for samfunnet i fremtiden.

 

Vil du vite mer?

Ta kontakt på post@jobbvinner.no