12. – 13. september arrangeres opplæringsdager for rekrutteringspatruljer og ambassadører. Opplæringsdagene vil gi deltakerne nyttige redskaper til bruk både i jobb og i møte med elever og studenter.

Nytt i år er at deltakerne vil få opplæring i historiefortelling. Hvordan bygger man opp en historie fra arbeidshverdagen og formidler den på en engasjerende og troverdig måte? De vil også få møte personer som har lykkes i å kommunisere sitt budskap til nye brukergrupper.

Opplæring av rekrutteringspatruljer

Rekrutteringspatruljene kan bestå av 3-4 personer. De kan være fra samme kommune eller fra kommuner som samarbeider om patruljen. Arbeidsgiver velger selv deltakere. Disse skal være unge, dyktige og engasjerte, dette gjelder både faget og egen arbeidsplass.

Hver patrulje må ha en arbeidsgiverrepresentant som skal være koordinator for patruljen. Arbeidsgiverrepresentanten planlegger og organiserer skolebesøkene.

Opplæring av Jobbvinner-ambassadører

Jobbvinner-ambassadører er unge sykepleiere. Disse bør organiseres i grupper på 2-3 deltakere. Arbeidsgiver velger selv kandidater blant sine arbeidstakere. Disse skal være unge, dyktige og engasjerte, dette gjelder både faget og egen arbeidsplass.

Ambassadørene må ha en arbeidsgiverrepresentant som koordinerer gruppens oppdrag.

Kommunen/kommunegruppa kan også velge å inkludere en eller flere Jobbvinner-ambassadører i sin rekrutteringspatrulje.

Samlingen er fullbooket.

Se bilder fra arrangementet